سامانه هوشمند پارکومتر

 

پیشینه پارکومتر

پس از انقلاب صنعتی دوم و با پیشرفت چشم گیر در صنعت فولاد (1870-1914) و با گسترش تولید صنایع اتومبیل سازی و رشد روز افزون این صنعت و افزایش اقبال عمومی به استفاده از خودروهای شخصی به سبب رشد اقتصادی جوامع و در برابر آن کندی رشد شهرسازی و اصلاحات مورد نیاز در معابر، مشکل جدیدی ناشی از پارک نامنظم وسایل نقلیه در معابر نمایان گردید. در کنار طراحی و وضع قوانین متعدد راهنمایی و رانندگی و شهرداری، جای خالی وسیله ای که بتواند بدون دخالت انسان و مشکلات ناشی از حضور مستقیم انسان (هزینه های سربار، عدم امکان کنترل و فساد احتمالی ناشی از آن و...) به این مشکل فایق آید احساس می شد. اولین پتنت برای حل این معضل در سال 1928 در امریکا ثبت شده است. پارکومتر دستگاهی است که برای جمع آوری پول و نیز پرداخت هزینه پارک وسیله نقلیه در یک مکان خاص و در مدت زمان محدود به کار می رود. پارکومتر توسط شهرداری به عنوان ابزاری برای اجرای یکپارچه ی سیاست های پارک و ترافیک استفاده می شود. البته این سیستم به منظور در آمد زایی نیز به کار گرفته می شود.
پارکومترهای امروزی در سال 1933 توسط دانشمندان دانشگاه اوکلاهاما و به در خواست مدیران این شهر اختراع شده و در سال 1935 اولین دستگاه پارکومتر در اوکلاهاما نصب شده است. پارکومترهای اولیه که بر اساس دریافت سکه، دکمه و یا دسته ای جهت راه اندازی و عقربه ای جهت تنظیم زمان (پیش پرداخت) ساخته شده بودند در سال 1936 به تولید انبوه رسیده و برای بیش از 40 سال بدون تغییرات کلی و با اندکی تغییرات ظاهری از قبیل امکان رزرو دو جای پارک با یه دستگاه یا تکنولوژی و مواد اولیه ساخت، مورد استفاده قرار گرفتند. این نسل از پارکومتر بعد از قرار دادن سکه و یا قرار دادن اسکناس در درگاه تشخیص اسکانس و یا حتی استفاده از کارت های اعتباری و چرخاندن دسته و یا فشردن دکمه مکانیکی، پارکومتر شروع به کار می نمود.
در اواسط دهه 90 نسل پارکومترهای دیجیتال با جایگزینی قطعات مکانیکی با کیبورد، صفحه نمایش و برد الکترونیکی به بازار عرضه گردید. به دلیل سهولت برنامه ریزی مجدد در مقایسه با تنظیمات مکانیکی مورد نیاز در هر مرتبه تغییر قیمت ها و شرایط، این دستگاه ها با اقبال عمومی مواجه گردید و تا اواخر هزاره دوم میلیون ها دستگاه پارکومتر در سراسر دنیا مورد استفاده قرار گرفت.
با رشد سریع تکنولوژی و ابداع شیوه های نوین پرداخت و تغییر فرهنگ شهری، نیاز به دستگاه های جدید با قابلیت های به روز از جمله امکان پرداخت الکترونیک وجه، برنامه ریزی منعطف زمان و هزینه پارک احساس می شد.
پارکومترهای جدید برای برطرف کردن این کاستی ها طراحی شده و با امکان پوشش دهی چندین جای پارک، ارایه دستورالعمل استفاده بر روی صفحه نمایش، پذیرش کارت های مختلف بانکی (و یا حتی سیستم هوای نوین پرداخت وجه ماند پرداخت موبایلی) تنظیم زمان پارک و وجه متناظر با آن، دارای سیستم اعلام عیب به مرکز کنترل و... طراحی و به بازار ارایه شده اند.
دنیا پردازش مفتخر است به واسطه استفاده از تکنولوژی روز دنیا و استفاده از مواد اولیه مرغوب از تولیدکنندگان معتبر پارکومتر در ایران بوده و تا کنون پارکومترهای این شرکت در شهرهای بزرگ تبریز و ارومیه نصب شده اند و در حال ارایه خدمات به شهروندان گرامی می باشد.
با توجه با اینکه محصولات این شرکت تماما توسط تیم طراحی و مهندسی این شرکت تولید و ساخته می شوند، امکان ارایه محصولات سفارشی ساز بر اساس خواسته مشتریان فراهم می باشد.

نظر خود را ثبت کنید

درباره ما

دنیای پردازش با هدف طراحی و تولید سیستم های
الکترونیکی و کامپیوتری در سال 1368 فعالیت خود را آغاز نمود.
امروز شرکت مفتخر است با به خدمت گرفتن 125 نفر کارشناس
و تکنسین در تهران و 26 نمایندگی مستقل در سراسر کشور در خدمت هزاران سازمان، اداره و کارخانه است.

تماس با ما

تهران، امیر آباد، خیابان کارگر شمالی، بالاتر از جلال آل احمد، نبش خیابان چهاردهم،شماره 1941
کد پستی: 1439744411
تلفن: 84288 - 021
فکس: 88632587 - 021

info@processingworld.com
sales@processingworld.com